Vakanties
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Noorderlicht
Reisinformatie
Documenten
Actueel Weer
Wintersport
Plaatsen
Rovaniemi
Extra
Reisgidsen
Aanbiedingen

Lapland wordt nog steeds erg vaak aanzien als een erg dure vakantiebestemming. Dat is echter lang niet altijd terecht. De prijzen van reizen naar Lapland zijn de voorbije jaren aanzienlijk gedaald en dat heeft veel te maken met het groter wordende aanbod alsook met tal van nieuwe luchtvaartmaatschappijen die er voor kiezen om richting Lapland te vliegen. Wel is het zo dat het prijsniveau in Lapland wel nog steeds afhankelijk is van het land en de populariteit van de regio. Fins Lapland is bijvoorbeeld veel toegankelijker dan Russisch Lapland wat zorgt voor een zeer betaalbare kostprijs. Sterker nog, een gemiddelde wintervakantie in Fins Lapland is veel goedkoper dan een doorsnee wintervakantie in de Alpen.

 

Dat Lapland een betaalbare vakantiebestemming is geworden staat dus als een paal boven water, maar er is meer. Net als bij tal van andere vakantiebestemmingen worden er ook steeds vaker aanbiedingen geplaatst die betrekking hebben op reizen naar Lapland. Ook hier dient te worden vastgesteld dat Fins Lapland voor de meeste Nederlanders het aantrekkelijkst is. Locaties als Rovaniemi, Kuusamo, Salla & Luosto worden steeds vaker in de kijker geplaatst.

Het is daarnaast mogelijk om een keuze te maken uit verschillende type vakanties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om zelf gewoon een locatie vakantie op uw eentje of met uw partner te boeken, maar u kunt ook kiezen voor een gezinsvakantie, een groepsreis waarbij u kennis maakt met verschillende delen van (Fins) Lapland en ga zo maar door.

Last minute aanbiedingen naar Lapland
Bent u van plan om binnenkort op vakantie te gaan naar Lapland en kunt u zich aanpassen aan een bepaalde vertrekdatum? In dat geval is een last minuten naar Lapland misschien wel iets voor u! Door gebruik te maken van een last minute vakantie naar Lapland kunt u immers nog meer geld besparen waardoor u geld overhoudt om ter plaatse uit te geven aan leuke activiteiten zoals een tocht met een sneeuwscooter, een huskysafari en ga zo maar door. We doen ons best om op regelmatige basis enkele interessante aanbiedingen hier op Vakantielapland.nl te plaatsen.

© 2013 - 2017 Vakantielapland.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links