Vakanties
Hotels
Appartementen
Vakantiehuizen
Algemeen
Bezienswaardigheden
Klimaat
Noorderlicht
Reisinformatie
Documenten
Actueel Weer
Wintersport
Plaatsen
Rovaniemi
Extra
Reisgidsen
Reisgidsen

Lapland is één van de mooiste winterbestemmingen ter wereld, daar is eigenlijk iedereen het wel mee eens. Ieder jaar opnieuw kiezen dan ook meer mensen er voor om hun wintervakantie hier in Fins Lapland door te brengen. Het kan daarbij gaan om een gewone wintersportvakantie waarbij skiën en snowboarden centraal staat, maar je kan hier nog zoveel meer beleven. Wat bijvoorbeeld te denken van een tocht met de sneeuwscooter? Of misschien heb je het wel meer begrepen op husky's of een tochtje in de slee achter een rendier? Hoe dan ook, wanneer je van plan bent om een vakantie naar Lapland te boeken en je graag je reis een beetje wil voorbereiden raden we je aan om even één of meerdere van onderstaande reisgidsen te bekijken. Ze staan boordevol interessante informatie en zorgen er voor dat jij niet onvoorbereid op vakantie naar Fins Lapland vertrekt!

Ook voor boeken ga je naar bol.com
 

WereldWijzer Finland
De WereldWijzer Finland reisgids is een gids die goed begrijpt dat Fins Lapland als wintersportbestemming aan een stevige opkomst bezig is. Het boek voorziet de lezer dan ook van interessante informatie over Lapland en daarbij wordt uiteraard ook speciale aandacht geschonken aan de thuisstad van de Kerstman. Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven valt in het hoge noorden en wil je wel meer te weten komen over sneeuwscooter- of huskysafari's? In dat geval is de WereldWijzer Finland reisgids voor jou ongetwijfeld een interessante keuze!
» Bestel de Wereldwijzer Finland reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Trotter Finland
De Trotter reisgidsen genieten een fantastische reputatie en dat is eigenlijk niet meer dan terecht. Deze reisgidsen bieden de lezer een zeer uitgebreide hoeveelheid aan informatie waardoor ze niet alleen meer te weten komen over de geschiedenis van Finland en Fins Lapland, maar ze ook worden gewezen op interessante routes, leuke activiteiten en nog zoveel meer. Wanneer je van plan bent om een vakantie naar Finland te boeken, dan mag de Trotter Finland reisgids dan ook zeker en vast niet in je koffer ontbreken!
» Bestel de Trotter Finland reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Insight Guide Finland
De Insight Guide Finland is een uitermate veelzijdige reisgids die speciale aandacht besteed aan het prachtige noorden van het land. Wanneer u meer te weten wil komen over Fins Lapland en de thuisstad van de Kerstman Rovaniemi, dan is het beslist interessant om deze reisgids in huis te halen. De Insight Guide Finland is een leuke, uitgebreide en betaalbare reisgids die iedere reiziger die een reis naar Fins Lapland overweegt eigenlijk in huis zou moeten halen.
» Bestel de Insight Guide Finland reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Marco Polo Finland
De Marco Polo Finland reisigds is een compacte gids met heel wat boeiende en interessante informatie over het mooie Finland. Uiteraard wordt ook speciale aandacht besteed aan Fins Lapland, al is de informatie eerder beperkt. Dit zorgt er voor dat deze reisgids vooral interessant is voor reizigers die niet alleen Finland willen ontdekken omwille van Fins Lapland, maar die ook geïnteresseerd zijn in andere delen van het land, bijvoorbeeld in de Finse hoofdstad Helsinki.
» Bestel de Marco Polo Finland reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

Rough Guide Finland
De Rough Guide Finland reisgids is een interessante reisgids voor iedereen die de beste plaatsjes om te overnachten wil ontdekken en die daarnaast ook nog eens meer te weten wil komen over het land op zich. Welke activiteiten kan je er bijvoorbeeld uitoefenen, welke sporten zijn interessant en hoe ziet de geschiedenis van Finland er precies uit? Een leuk en boeiend naslagwerk, maar eigenlijk niet meteen een echte reisgids. Wel interessant voor liefhebbers van Finland.
» Bestel de Rough Guide Finland reisgids nu extra voordelig bij Bol.com!

 

© 2013 - 2017 Vakantielapland.nl | Disclaimer | Privacy Policy | Links